Waarom digitaal transformeren met Innoverius?

65% mislukt om digitaal te transformeren


Elke onderneming is verplicht om digitaal te transformeren wil die verder blijven bestaan. En toch slaagt 65% van de ondernemingen er niet in om succesvol digitaal te transformeren. Er bestaat geen magische formule maar het kennen van de typische valkuilen en hoe deze te vermijden is veel waard.

Symbiose tussen business en technologie is essentieel


Digitale transformatie is het continu inzetten van nieuwe digitale technologie en reorganiseren van bedrijfsprocessen om een bedrijf zowel effectiever als efficiënter te maken. Het is cruciaal om hiervoor mensen aan boord te hebben die een zeer diepgaande kennis hebben over zowel hoe digitale technologie in elkaar zit als hoe een bedrijf precies werkt.

Subliem menselijk kapitaal is de sleutel tot innovatie


Wij vinden het belangrijk om te werken met een mix van universitair geschoolde management consultants en software ingenieurs omdat dit de beste garantie is om digitale transformatie bij bedrijven te sturen. Daarnaast is de KMO onze geliefkoosde biotoop aangezien die het voordeel heeft om sneller te kunnen innoveren dan grotere ondernemingen.

Eén super systeem om alle processen te beheren


Wij raden Odoo aan omdat dit het meest gebruiksvriendelijke en best uit de kluiten gewassen ERP en CRM systeem is op de markt om vrijwel alle ondernemingen te runnen, van klein tot groot, en binnen alle sectoren. Het is op zeer korte tijd geëvolueerd tot snelst groeiende bedrijfssoftware wereldwijd en zal zich verder meedogenloos ontpoppen tot één van de meest dominante spelers in de markt.

Topexpertise tegen een transparante prijs


Aangezien 65% van de ondernemingen er niet in slaagt om succesvol digitaal te transformeren, is het belangrijk om zich te omringen met top consultants en ingenieurs. Innoverius biedt haar topexpertise aan voor KMOs tegen een vaste abonnementsformule wat toch wel eerder uniek is binnen de sector. Het spreekt voor zich dat Innoverius hiervoor met het beste werkt en dat het dus geen optie is om voor minder dan Odoo te gaan.

Waarom overstappen naar Odoo?

De keuze van bedrijfstechnologie kan jouw vooruitgang maken of breken.